New Event Bruce Springsteen and The E Street Band

Festivalpark Werchterdinsdag 2 juli 202418:00

Bruce Springsteen and The E Street Band komen terug naar België. In het kader van de 2024 World Tour staan ze op dinsdag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. Tickets voor het concert zijn vanaf vrijdag om 10 uur te koop via ticketmaster.be.

Bruce Springsteen and The E Street Band brachten ‘the greatest show on earth’ (Billboard) naar Europa afgelopen zomer. In 2024 keren ze langs de grootste poort terug naar het continent voor een nieuwe reeks van 22 stadion shows. De tournee start op 5 mei in Cardiff (Wales). Springsteen en The E Street Band brengen de 2024 World Tour ook naar Noord-Ierland, Ierland, Engeland, Frankrijk, Tsjechië, Italië, Spanje, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen. Afsluiten doen ze in het Londense Wembley stadion op 25 juli.

Afgelopen zomer verkochten Springsteen and The E Street Band meer dan 1,6 miljoen tickets tijdens het Europese luik van hun 2023 Tour die bestempeld wordt als één van de beste uit hun carrière. De Europese tournee werd met lovende recensies overladen in elk van de 14 landen die werden aangedaan. In België waren Bruce Springsteen and The E Street Band headliner van een -in een recordtempo- uitverkochte TW Classic 2023.

Bij hun terugkeer in de VS aan het einde van de zomer, werd de eerste Amerikaanse stadion show in zeven jaar van Springsteen and The E Street Band, in Chicago’s Wrigley Field, de hemel ingeprezen. Rolling Stone beschreef de drie ‘homecoming’ shows in het MetLife Stadium in New Jersey tijdens het Labor Day weekend als ‘een vreugdevolle gebeurtenis waar niemand zin had om afscheid te nemen’.

Tickets voor het concert van Bruce Springsteen and The E Street Band op dinsdag 2 juli 2024 zijn vanaf vrijdag 3 november om 10 uur te koop via ticketmaster.be. Een GA standing ticket kost 138 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage) in voorverkoop. Een Front Field standing ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, kost 208 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage) in voorverkoop. 

Het open-air concert op dinsdag 2 juli staat los van de festivals in Werchter. Het tijdschema van het concert wordt binnenkort bekendgemaakt, evenals alle praktische en mobiliteitsinformatie.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter