New Event Tate McRae

Lotto Arena Merksemdinsdag 30 april 202420:00

De Canadese zangeres, songwriter en danseres Tate McRae is dé popartiest om in de gaten te houden. Haar show in Trix in 2022 was in een mum van tijd uitverkocht en ontving schitterende reviews. Met haar wereldwijde hit “greedy“ - #1 in de Spotify Global lijst - is ze klaar om de arena’s te veroveren. Op dinsdag 30 april staat ze in de Lotto Arena in Antwerpen. Daarbij wordt ze vergezeld door charlieonnafriday als support act. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 10 november via livenation.be.

Tate McRae is klaar voor de top. Na een virale doorbraak met “you broke me first” in 2020 volgde de ene hit na de andere. Ook “she‘s all i wanna be“ in 2022 en meer recent “greedy“ scoren goed op de popradio’s, streaming platforms en social media. In 2020 was McRae de jongste muzikant op de Forbes 30 Under 30-lijst. In datzelfde jaar werd ze ook genomineerd voor de MTV Video Music Award voor de categorie Best New Artist. Haar alternatieve popsongs met diepe emoties in de teksten bekoren fans wereldwijd. Tate McRae‘s tweede album ‘THINK LATER‘, dat uitkomt op 8 december, belooft opnieuw een groot succes te worden.

Tickets voor het concert op dinsdag 30 april in de Lotto Arena zijn vanaf vrijdag 10 november om 10u verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten €34,31 - €38,97 - €43,27 en €54,46. Deze ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. Tickets zijn uitsluitend te koop via livenation.be.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter