New Event OVO

Lotto Arena Merksemwoensdag 13 maart 202420:00

Cirque du Soleil keert terug naar de Lotto Arena met een sterk staaltje acrobatiek en adembenemende stunts. In ‘OVO’ staan de insectenwereld en de schoonheid van biodiversiteit centraal. Kom dat zien!

De algemene ticketverkoop start donderdag 23 november om 10 uur.

‘OVO‘ (“ei” in het Portugees) is een kleurrijke onderdompeling in een dag in het leven van een gemeenschap insecten die werken, eten, kruipen, fladderen, spelen, vechten en op zoek gaan naar liefde in een niet-aflatende stroom van energie en beweging. De show benadrukt door middel van adembenemende acrobatiek de unieke persoonlijkheden en vaardigheden van geselecteerde insectensoorten. Van machtige krekels die stuiteren op trampolines tot een hypnotiserende spin die zich in haar web kronkelt. De schoonheid van biodiversiteit in al zijn contrasten en levendigheid staat centraal.

‘OVO‘ is de eerste circusproductie bij Cirque du Soleil geregisseerd door een vrouw, Deborah Colker.

Voor de herlancering in 2022 werden drie nieuwe acts én nieuwe personages toegevoegd aan de vrolijke OVO-kolonie om een publiek van alle leeftijden te verrassen. De show bestaat uit een entourage van 100 mensen uit 25 verschillende landen, waaronder 52 artiesten. Sinds de opening in Montreal in 2009 heeft OVO meer dan 7 miljoen mensen in meer dan 160 steden en bijna 30 verschillende landen begeesterd. OVO is de 25e live productie van Cirque du Soleil, gecreëerd ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het bedrijf.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter