New Event Karol G

Sportpaleis Merksemzaterdag 29 juni 202420:00

Bichota season is coming… want Karol G, de leading lady in Latin en Reggaeton kondigt vandaag haar langverwachte Europese tour aan, inclusief stop op Belgische bodem! Het belooft een hete zomer te worden, want op zaterdag 29 juni 2024 strijkt ze met haar ‘Mañana Será Bonito Tour’ neer in het Antwerps SportpaleisTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 december om 10u via livenation.be.

Deze aankondiging is voor Karol G een mooi einde van een historisch jaar, waarin ze records brak en de wereld veroverde. De superster werd de eerste vrouwelijke artieste met een Spaanstalig album op #1 in de Billboard Top 200. Ze verkocht dit jaar ook meer dan 843.000 tickets, verspreid over slechts 18 shows! Naast het breken van streaming- en optredenrecords, domineerde ze ook op festivals en award shows. Ze gaf een legendarisch optreden op Lollapalooza en nam enkele felbegeerde awards mee naar huis op de Billboard Music Awards en VMA’s. Ook op de 24e Latin GRAMMY Awards in Sevilla sleepte ze de belangrijkste prijzen in de wacht, zoals ‘Album of the Year’, ‘Best Urban/Fusion Performance’ en ‘Best Urban Music Album’.

Dat Karol G nu ook neerstrijkt in Antwerpen met haar ‘Mañana Será Bonito Tour’, is een unieke kans voor Belgische fans van Latin en Reggaeton om een icoon in het genre aan het werk te zien! Mis hét feest van het jaar niet, op zaterdag 29 juni 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 december om 10u via livenation.be en kosten 101,51€ - 84,70€ - 79,11€ - 73,50€ - 62,30€ - 51,10€ inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. Verder worden er voor de fans ook enkele exclusieve VIP-packages aangeboden, ook deze zijn te koop via livenation.be.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter