New Event Belle Perez

Lotto Arena Merksemvrijdag 8 november 202420:00

Belle Perez staat 25 jaar op de planken, en dat viert ze in de Lotto Arena met een zwoele fiesta met alles erop en eraan: latin vibes, een fantastische liveband en meer dan twee decennia aan hits!

De ticketverkoop start vrijdag 12 januari om 10 uur.

Voor dé ultieme fiesta moet je op vrijdag 8 november in de Antwerpse Lotto Arena zijn. Daar viert Belle Perez haar succesvolle carrière tijdens het vurige jubileumconcert ’25 Jaar Hits’.

Dit jaar is het precies een kwarteeuw geleden dat de wereld letterlijk met haar kennismaakte dankzij ‘Hello World’, de hitgevoelige debuutsingle van de ravissante Spaans-Belgische artieste. Met 7 overwinningen, waaronder met de classics ‘Que Viva La Vida’, ‘Enamorada’ en ‘El Mundo Bailando’, is ze nog steeds de absolute recordhoudster van Zomerhit. 

In de Lage Landen is Belle Perez al jaren een gevestigde waarde. Al haar ervaring, klasse, positieve latin-vibes, energie en 25 jaar aan heerlijke hits, komen op vrijdag 8 november samen op het podium van de Lotto Arena. Verwacht je aan zwoele latin-klassiekers, nieuwe songs, muzikale pareltjes en uiteraard haar fantastische liveband. 

“Wie mij kent, weet dat ik het fijn vind om af en toe eens buiten de traditionele muzikale lijntjes te kleuren. Wel, die avond gaan we dat zeker doen, met veel hits, veel sfeer en vooral heel veel positieve vibes en energie. Het wordt een avond met mijn bekende nummers, maar ook andere pareltjes. Dit wordt het hoogtepunt en de absolute apotheose van mijn jubileumjaar”, klinkt het enthousiast.

Tickets: ticketkopen.eu

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter