New Event Benson Boone

Trix Borgerhoutdonderdag 23 mei 202420:00

Wat heb jij al gedaan voor je 21ste verjaardag? Singer-songwriter Benson Boone haalde bijvoorbeeld al meer dan 1,7 miljard streams! Bovendien komt de revelatie op donderdag 23 mei met onder andere zijn monsterhit “In The Stars“ naar Trix in AntwerpenTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 2 februari om 10u via livenation.be.

De liedjes van Benson Boone lijken recht uit zijn persoonlijke dagboek te komen. Met zijn intieme teksten en fragiele stem laat hij fans diep in zijn ziel kijken. Zijn geprezen debuut-EP ‘Walk Me Home…‘, met hits als “In The Stars“ en “GHOST TOWN“, bleek dan ook meteen een schot in de roos. Met noteringen in de Billboard Hot 100 en een erkenning als MTV’s Global PUSH Artist is Benson Boone heel goed bezig! Recent bracht hij nog zijn nieuwste single ‘Beautiful Things’ uit, die ons alleen nog maar meer doet uitkijken naar zijn aankomende debuutalbum. Benson Boone is van plan om meer harten te raken dan ooit tevoren. Ben jij ook klaar om binnen te stappen in zijn intieme wereld op donderdag 23 mei in Trix?

Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 2 februari om 10u via livenation.be en kosten €24,50. Meet & Greet packages zijn beschikbaar aan €65. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter