New Event Rhythm of the Dance

Stadsschouwburg Antwerpenvrijdag 26 april 202420:00

Wegens groot succes - Extra show op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen!

De Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance‘ gaat in 2024 op wereldtournee met hun ‘25th Anniversary Tour‘ en wegens groot succes wordt een extra show aan hun Belgische schema toegevoegd. Naast de eerder aangekondigde shows op 25 april in Capitole Gent en 27 april in Stadsschouwburg Antwerpen, presenteert het fenomenale gezelschap met trots een extra show op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Het door meer dan 14 miljoen toeschouwers wereldwijd bejubelde ‘Rhythm of the Dance‘, dat traditionele Ierse dans en muziek combineert in een opzwepende liveshow, neemt het publiek al jarenlang mee op een adembenemende en opwindende reis doorheen de geschiedenis van Ierland. Hun ongelooflijke ‘25th Anniversary Tour‘ creëert een nieuw tijdperk in Iers entertainment en brengt een schat aan Iers talent, wereld- en Ierse kampioensdansers, enkele van de beste traditionele muzikanten en fenomenale zangers, samen in een uniek spektakel.

Mis dit memorabele totaalspektakel van ‘Rhythm of the Dance’ niet! Beleef het op 25 april 2024 in Capitole Gent, of op 26 en 27 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets: ticketkopen.eu

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter