New Event Goldband

Sportpaleis Merksemvrijdag 6 december 202420:00

Dit is een noodgeval! Waar blijft die f*cking ambulance om ons zo snel mogelijk richting het Sportpaleis te voeren? Want op vrijdag 6 december gaat Goldband het Sportpaleis in Antwerpen volledig met de grond gelijk maken tijdens hun grootste concert ooit! Tickets voor deze nu al legendarische show zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 april om 10u via livenation.be.

Goldband was in 2022 zonder twijfel dé post-corona sensatie op de festivals. De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en veroverde zo sinds hun eerste releases in 2019 al snel de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen! Met hits als “Noodgeval“, “Rommel“ en “Witte Was“ is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders. Ook hun nieuwste single “You & Me“, die ze vorige week donderdag op de wereld loslieten, belooft alweer een hit te worden die in vele auto‘s en huiskamers luidkeels meegezongen gaat worden. Hun grootste optreden tot op datum missen, is dus absoluut geen optie! Kom alles mee afbreken op vrijdag 6 december in het Sportpaleis!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 april om 10u via livenation.be en kosten €73.50 - €62.30 - €51.10 - €39.90, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve ‘Live Nation Presale‘. Deze voorverkoop start op donderdag 4 april om 10u en eindigt op vrijdag 5 april om 9u30, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Op vrijdag 8 november zal Goldband ook in Nederland de Ziggo Dome in Amsterdam helemaal met de grond gelijk maken tijdens een knallend optreden.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter