New Event Aaron Blommaert

Het Depot Leuvenvrijdag 18 oktober 202420:00

Exact een jaar geleden onthulde Tovenaar zijn ware gedaante in het VTM-programma ‘The Masked Singer‘. Sindsdien weet Aaron Blommaert Vlaanderen volledig te betoveren en vele harten te veroveren met zijn muziek. Dat doet hij dit najaar ook live met zijn allereerste clubtour doorheen Vlaanderen. Op vrijdag 11 oktober staat hij in Trix in Antwerpen, op vrijdag 18 oktober in Het Depot in Leuven en op donderdag 28 november in Cactus Muziekcentrum in BruggeTickets zijn beschikbaar vanaf - Aaron‘s favoriete dag van de week - donderdag 2 mei om 8u15 via livenation.be.

2024 nam alvast een vliegende start voor Aaron Blommaert. Hij won zijn allereerste ‘MIA‘, die van ‘Doorbraak’, en mocht ook tijdens de ‘Kastaars!‘ de award voor ‘Doorbraak’ mee naar huis nemen. Tijdens ‘Het Gala van de Gouden K’s‘ werd hij dan weer verkozen tot ‘Held van het Jaar’. Het multitalent is dan ook niet meer weg te denken in het Vlaamse medialandschap: als presentator van ‘The Voice Kids‘ en ‘Tien Om Te Zien‘, als acteur in ‘Familie‘, als reisgezel bij ‘Francisco Desir‘, als jurylid in ‘Sing Again‘ en uiteraard solo met zijn muziek. Intussen releaste Aaron drie singles, “Zonde”, “Deurbel” en “Donderdag”, maar dat is nog maar het begin. Kom het dit najaar zelf ontdekken tijdens zijn clubtour. Het zou zonde zijn om die te missen!

Tickets voor de clubshows zijn beschikbaar vanaf donderdag 2 mei om 8u15 via livenation.be en kosten €30 (inclusief servicekosten).

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter