New Event Janet Jackson

Sportpaleis Merksemdonderdag 3 oktober 202420:00

Janet Jackson is volledig klaar voor een reünie met haar Belgische fans. Op donderdag 3 oktober houdt ze met haar ‘Together Again’ tour halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Verwacht je aan een onvergetelijke show vol greatest hits. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 mei om 9u via livenation.be.

Janet Jackson startte op jonge leeftijd aan haar muzikale carrière en staat intussen meer dan 50 jaar op het podium. Tijdens haar ‘Together Again’ tour viert Janet Jackson niet enkel dit gouden jubileum, maar ook de verjaardagen van twee van haar meest iconische albums. ‘The Velvet Rope’ behaalde intussen ruim de leeftijd van 25 jaar. ‘Janet’ werd meer dan 30 jaar geleden uitgebracht. Beide albums brachten vele hits voort, waaronder “Together Again“, “That‘s The Way Love Goes“ en “Got ‘Til It‘s Gone“. Mis je kans niet om de vijfvoudig GRAMMY Award-winnende artiest en lid van de Rock and Roll Hall of Fame live aan het werk te zien.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 mei om 9u via livenation.be en kosten €129,50 – €101,51 - €79,11 - €67,90 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mastercard kaarthouders genieten van prioritaire toegang tot presale tickets vanaf dinsdag 30 april 9u tot donderdag 2 mei 9u. Meer info via priceless.com/music.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 2 mei om 9u en eindigt op vrijdag 3 mei om 9u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

De tour biedt ook verschillende VIP-pakketten en ervaringen aan voor fans om hun concertervaring naar een nog hoger niveau te tillen. De pakketten variëren, maar bevatten onder meer een meet & greet, toegang tot de VIP-lounge, een speciaal ontworpen VIP-cadeau, eerdere toegang tot de zaal en meer. Voor aanvullende informatie, bezoek vipnation.eu.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter