New Event Travis Scott

Sportpaleis Merksemdinsdag 9 juli 202420:00

Goosebumps! Travis Scott komt deze zomer eindelijk met een eigen headline show naar België! Op dinsdag 9 juli zal de Amerikaanse rapper het Sportpaleis in Antwerpen betoveren met zijn ‘UTOPIA - CIRCUS MAXIMUS WORLD TOUR‘. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10u via livenation.be.

Zijn artiestennaam koos hij door de naam van zijn favoriete nonkel en de echte voornaam van zijn grootste idool, rapper Kid Cudi, te combineren. Travis Scott, een naam die je sowieso al kent en anders zeker eentje om te onthouden. Het palmares van het hiphop icoon is sinds enkele jaren namelijk al stevig aangedikt, met onder andere tien Grammy Award nominaties, Latin Grammy Award winst, een digitaal optreden in de populaire game ‘Fortnite‘ en vier nummer één albums in de Billboard 200. Ook werd hij de eerste artiest ooit die in de Billboard Hot 100 drie songs op nummer één liet debuteren in minder dan een jaar tijd.

De muziekstijl van Travis Scott wordt omschreven als een mix tussen traditionele hiphop en lo-fi. Met zijn nieuwste meesterwerk, ‘Utopia‘, het album dat vorig jaar uitkwam, trekt hij nu richting België. De kans doet zich niet vaak voor, dus deze nu al spectaculaire show op dinsdag 9 juli in het Sportpaleis mag je absoluut niet missen!

Tickets voor de show in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10u via livenation.be en kosten €45,50 - €65,67 - €84,70 - €107,10 - €112,70 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start woensdag 8 mei om 14u en eindigt op vrijdag 10 mei om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

De tour biedt ook verschillende VIP-pakketten en ervaringen aan voor fans om hun concertervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Voor aanvullende informatie, bezoek vipnation.eu.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter