New Event BOS

tbczaterdag 24 mei 202515:00

worteldroogte
niet-zo-fijn-stof
agressief-invasieve soorten
stijgende moskosten
schaars nestmateriaal, 
verpesticiden, 
exploderend natuurtoerisme… 

Het bos kookt over! De dieren hebben het gehad! De spanning loopt op. Goudhaantjes delen gele hesjes uit. Geen dier neemt nog een blad voor de mond. Ze maken pijlen van hout, bouwen een podium en zeggen waar het op staat. Eindelijk. 

BOS is een krachtdadige tragikomische theatervoorstelling in een bos. Een zoektocht naar een lichtpuntje in het klimaatverhaal. Hoe kan je met een bende dieren, een lading absurde humor en veel spelplezier iets verrijkends vertellen over een thema dat niemand onberoerd laat? 

Heb je interesse om meer te weten rond de thema‘s van de voorstelling neem dan contact op met een medewerker van info & tickets via info@hetpaleis.be of (0)3 202 83 60 en boek een gratis workshop (2 uur) van BOS+ in de klas voorafgaand aan de voorstelling. Daarnaast is er ook een traject van drie workshops (telkens 2 uur) in de klas. Het aantal beschikbare workshops en trajecten is beperkt. Als er meer aanvragen zijn dan beschikbare workshops, dan zal BOS+ de workshops toewijzen door loting.

Tickets: www.hetpaleis.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter