New Event Barbara Dex

CC Brasschaatvrijdag 20 september 202420:00

In de afgelopen dertig jaar hebben we een veelzijdige Barbara Dex gezien op het podium. Er zijn weinig muziekstijlen die bij haar de revue nog niet passeerden. Het toont wat ze in haar mars heeft.

Ook de voorbije jaren waren zeer divers. Na het eerbetoon aan haar vader zingt Barbara in de akoestische voorstelling ‘In een notendop’ uit haar eigen songbook. In ‘Thank God I’m a country girl’ brengt ze dan weer covers en eigen interpretaties van countrygrootheden. Barbara maakt ook deel uit van de gelegenheidsgroep ‘Vrouwen zingen Boudewijn de Groot’ en ontelbare keren was ze te bewonderen bij een harmonieorkest, fanfare of concertband.

Is de cirkel nu rond?

Laten we zeggen dat vooral de zin er nog altijd is, waardoor het ontbrekende puzzelstuk snel op zijn plaats viel. Barbara presenteert haar nieuwe plaat ‘Dex in’t groot’, een album vol Nederlandstalige klassiekers, opgenomen met een symfonisch orkest.

Barbara covert liedjes van o.m. Will Tura, Willeke Alberti, Conny Vandenbos en Ann Christy. Liedjes uit haar kindertijd, uit haar jeugdjaren, maar er staan ook titels op van lang voor ze werd geboren. Niet altijd voor de hand liggende klassiekers, maar allemaal liedjes die haar raken.

Barbara Dex brengt de liedjes van deze nieuwe plaat, aangevuld met een greep uit 30 jaar Barbara Dex live met tien muzikanten.

Tickets: www.brasschaat.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter