New Event Dreamboys

Stadsschouwburg Antwerpenzaterdag 26 oktober 202420:00

Beleef een explosieve dansshow met sexy dansers, hitmuziek en publieksparticipatie. Verlies jezelf in een wereld vol verlangens en laat je betoveren door de energie en het charisma van de Dreamboys.

Beleef mee de explosieve, meeslepende en verleidelijke dansshow als Dreamboys het podium betreden. Laat je betoveren door de energie en het magnetisch charisma van de sexy dansers, terwijl je wordt ondergedompeld in een reis die je diepste fantasieën doet ontwaken.

Bereid je voor op twee onvergetelijke uren als Dreamboys hun goddelijke lichamen onthullen tijdens een duizeligwekkende mix van dans, hitmuziek en echte publieksparticipatie.

Met elke provocerende stoot en smeulende blik zullen Dreamboys een vurige passie laten ontbranden die nog lang na het sluiten van de gordijnen zal nazinderen.

Weetjes en feiten over de show

  • Al 35 jaar topentertainment: Dreamboys, een gerenommeerde mannelijke stripshow, brengen het publiek al 35 jaar in vervoering met hun opwindende optredens. Sinds hun oprichting hebben ze consequent de grenzen van sensualiteit en entertainment verlegd, en zich ontwikkeld om te voldoen aan de steeds veranderende smaak van hun toegewijde fans.

  • Een wereldwijd fenomeen met 80 artiesten: Dreamboys is uitgegroeid van een lokale sensatie tot een wereldwijd entertainmentfenomeen. Met optredens over de hele wereld, kunnen ze bogen op een opmerkelijk ensemble van 80 getalenteerde artiesten die het publiek weten te boeien met hun uitzonderlijke dansvaardigheden, charisma en podiumprésence. Dit uitgebreide team zorgt ervoor dat fans over de hele wereld het opwindende entertainment van de Dreamboys kunnen meemaken.

  • Toenemende diversiteit in hun fanschare: de Dreamboys hebben de diversiteit van hun publiek aanzienlijk zien toenemen. Hun fanbase werd traditioneel geassocieerd met een vrouwelijk publiek, maar omvat nu individuen van alle genders, geaardheden, leeftijden en achtergronden, in een veilige en gastvrije ruimte. Deze toenemende diversiteit spreekt tot de universele aantrekkingskracht van hun shows en hun inzet om iedereen een gedenkwaardige en inclusieve entertainmentervaring te bieden.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter