New Event Nemo

Trix Borgerhoutmaandag 31 maart 202520:00

Nemo won vorige maand niet alleen het Eurovisiesongfestival in Zweden, maar ook de harten van muziekliefhebbers wereldwijd met hun geweldige performance van “The Code“. Volgend jaar zal Nemo op 31 maart ook jouw hart veroveren tijdens een sprankelend optreden in Trix in AntwerpenTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 11u via livenation.be.

Nemo, die geboren werd in 1999 in Zwitserland, speelt al sinds hun kindertijd viool, piano en drums. Op dertienjarige leeftijd speelde die zelfs al een rol in de bekende hitmusical ‘Ich war noch niemals in New York‘. In 2016 werd Nemo van de ene op de andere dag beroemd als rapper door een optreden bij SRF Virus (#Cypher), dat viraal ging op sociale media. Maar liefst zeven singles van hun twee eerste EP‘s haalden rechtstreeks de officiële Zwitserse hitlijsten. En op 18-jarige leeftijd werd Nemo al bekroond met vijf Swiss Music Awards.

2020 markeert het begin van een nieuw tijdperk: Nemo begint te schrijven en produceren voor andere artiesten, zet de eerste stappen buiten de Zwitserse grenzen en brengt nummers uit in het Engels. Nemo neemt thema‘s als genderidentiteit, mentale gezondheid en het vinden van je plaats in deze wereld graag mee in hun lyrics en volgt radicaal hun intuïtie en emoties. Daarom zal hun uniekheid ons keer op keer blijven verrassen en inspireren. Stap mee in de wondere wereld van Nemo, op 31 maart 2025 in Trix!

“Ik ben in de zevende hemel dat ik volgend voorjaar mijn allereerste Europese tour ga spelen. Een gemeenschap naar elkaar toe zien groeien is een van de mooiste dingen om mee te maken en ik kan niet wachten om iedereen te ontmoeten.“ - Nemo

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 11u via livenation.be en kosten €30,50 (inclusief servicekosten).

Tickets: www.trixonline.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter