New Event Dropkick Murphys

Lotto Arena Merksemzaterdag 1 februari 202520:00

Je hebt het goede nieuws misschien al gespot op de schermen van Rock Werchter, maar the rumours are true! Dropkick Murphys kondigen na hun passage op de mainstage van Rock Werchter een optreden aan in België! Op zaterdag 1 februari 2025 staat de Amerikaanse Celtic punkband op het podium van de Lotto Arena in AntwerpenTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 juli om 10u via livenation.be.

Dropkick Murphys werd opgericht in 1996. In hun begindagen waren ze misschien een beetje de rock ‘n‘ roll underdogs van Boston, maar ondertussen zijn ze uitgegroeid tot levende legendes. Dropkick Murphys combineren op een perfecte manier Ierse folk en zwaardere punkmuziek. Met meer dan een half miljard streams wereldwijd en uitverkochte zalen in alle continenten, blijft de band uit Boston tot op vandaag scoren. Met hun twaalfde studioalbum ‘Okemah Rising‘, dat vorig jaar uitkwam, denken ze nog lang niet aan stoppen. En gelukkig maar, want Dropkick Murphys staan bekend om hun legendarische optredens. Het concert in de Lotto Arena op zaterdag 1 februari 2025 mag je dus absoluut niet missen. The boys are back!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 juli om 10u via livenation.be en kosten €56,71 - €58,94 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter