New Event Lexicon

Sloepenweg Antwerpendonderdag 25 juli 201920:00

Een explosie van plezier en katten kwaad: in hun nieuwste voorstelling ‘Lexicon’ nemen de 35 artiesten van NoFit State je mee terug naar hun kindertijd. Een plek om met je voeten te stampen, je tong uit te steken en heerlijk ongehoorzaam te zijn.

Een magische wereld bewoond door buitenbeentjes, vol wilde circusacts en live muziek van de bovenste plank. Hoog in de lucht aan flinterdunne draden, al jonglerend met vuur of doldraaiend in enorme hoepels. Duizelingwekkende acts wisselen elkaar in hoog tempo af terwijl de band zorgt voor rock en jazz: een traktatie voor al je zintuigen.

Als je NoFit State al eerder zag op Zomer van Antwerpen, weet je wat je kan verwachten: allesbehalve traditioneel circus voor de hele familie, dat rockt tot in de nok. Hun grote UFO-achtige tent torent boven alles op de Zomerbar uit. Bij het binnengaan maak je al kennis met de artiesten, die je gastvrij ontvangen. Neem plaats op een van de roze zitjes en laat je overdonderen door deze rollercoaster van een voorstelling.

Tickets: www.zva.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter