Vind uw lening op maat bij Concertnews.be

wherever you are. whenever you want. 24h/24 7d/7

Vind uw lening op maat bij Concertnews.be Concertnews.be

Lenen bij Concertnews.be: omdat u dat extraatje verdient.

Tickets voor concerten en festivals worden ondertussen onbetaalbaar voor veel mensen, zeker voor studenten en jonge mensen die nog maar pas aan hun loopbaan zijn begonnen. Zowat elk jaar klagen allerhande muziekfans steen en been hierover op social media. Concertnews.be heeft dit signaal goed begrepen. Omdat Concertnews.be vindt dat iedereen moet kunnen deelnemen aan culturele activiteiten, jong, oud, man, vrouw, rijk en arm, start Concertnews.be met de Concertlening.

Hoe(veel) kan u lenen bij Concertnews.be?

U kan tot 500 EUR lenen als Concertnews.be uw dossier goedkeurt. U betaalt maandelijks af over een periode van maximaal 12 maanden. U geniet van een gunstig tarief: een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 15% (interesten, administratiekosten ... inbegrepen) op het bedrag dat u leent. Geld lenen, kost namelijk ook geld.

Wat doet Concertnews.be met de winst?

Met de winst die Concertnews.be maakt op de Concertlening, kan de niche website aan cultuurverslaggeving blijven doen in binnen- en buitenland. De website blijft gratis voor iedereen. Omdat cultuurnieuws beschikbaar moet zijn voor iedereen.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter