PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Interview Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

zondag 21 juli 2019


Interview

Interview: 

Twee weekends op rij draaien Viktor Verhulst en Kobe Ilsen op Tomorrowland dit jaar in de Moose Bar. Op The Day Before Tomorrow, het onofficiële openingsfeestje in Brasschaat voor het festival in Boom van start ging, waren ze de headliner op Villa Terrazza dat gehost werd door de populaire Antwerpse club The Villa. ‘Ilsen en Verhulst staat voor veel energie en hits. We hopen dat we draaien voor de mensen die zich amuseren.’ zegt Kobe Ilsen wanneer we vragen waarvoor het dj duo Viktor Verhulst & Kobe Ilsen staat dat ondertussen 1 jaar actief is.

Zelf willen ze niet weten van de term ‘foute muziek’:  ‘Wie bepaalt wat fout is en wat juist is? Wie bepaalt wat correct is en wat niet? Het is toch niet dat ik voor één werk dat ik correcter zou zijn dan dat ik voor vtm werk. Of dat ik voor Canvas programma’s maak of voor Radio 1 werk dat ik correcter zou zijn dan iemand anders? Iemand anders op Q is die dan per definitie fout? Wie bepaalt dat? Ik zal mij daar blijven tegen verzetten tegen het idee: ‘dat is foute muziek.’ Dat is bon ton. Neen, alle muziek heeft bestaansrecht van donkere techno – ik ga ook naar Charlotte de Witte kijken hé – maar ik ga ook met plezier iets in de Moose bar drinken. Wij draaien ne mix van vanalles van wat wij leuk vinden, wat wij goed vinden en we hopen dat de mensen dat ook tof vinden’ stelt Kobe Ilsen.

Op de vraag of ze ook huwelijksfeesten doen, klinkt het zakelijk met een kwinkslag: ‘Voor geld danst den beer, vriend. (lacht)’ En over Kat Kerkhofs die meer vraagt voor een uurtje draaien dan zij: ‘Wij staan met heel veel plezier de koppositie op dat vlak af aan iemand anders. Wat iemand vraagt dat moet ze zelf bepalen. Kat is een heel goeie vriendin van mij en ik wens haar daar alle succes bij’ aldus Kobe.

Beluister het bijna 11 minuten durende interview met Kobe Ilsen en Viktor Verhulst waarin we onder andere ook even terugblikken op Throwback Thursday in het Sportpladijs eind 2017.

< Bert Hertogs >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter