Win een boek Tim – De officiële biografie van Avicii!


Avicii

Foto: Kosmos Uitgevers

Het is exact drie jaar geleden dat Avicii, het alter ego van de Zweedse top-dj Tim Bergling, overleed. Bergling werd 28 jaar en kampte jarenlang met gezondheids- en verslavingsproblemen. De muziek van Avicii houdt vandaag de dag nog stand en zijn tracks zijn populairder dan ooit. Avicii’s levensverhaal eert zijn muziek, maar schetst ook een eerlijk beeld over zijn mentale problemen en de keerzijde van succes. 

Muzikant, dj en producer Avicii produceerde de ene wereldhit na de andere, maar had ook ernstige gezondheidsproblemen die veroorzaakt werden door overdadig alcoholgebruik en een verslaving aan zware pijnstillers. Dit beeld kwam pijnlijk duidelijk naar voren in de veelbekeken documentaire Avicii: True Stories die in oktober 2017 op Netflix verscheen. Avicii maakte op 20 april 2018 een einde aan zijn leven. 

Onderzoeksjournalist Måns Mosesson schetst, door middel van interviews met Tims familie, vrienden en collega’s uit de muziekindustrie een eerlijk beeld van Tim Bergling en zijn zoektocht in het leven. Het resultaat is een aangrijpend verhaal over je weg vinden in het leven terwijl je te maken hebt met stress, depressie, angst, succes, roem, verslavingen en dat allemaal op jonge leeftijd. Tim Berglings aangrijpende levensverhaal is niet alleen interessant voor fans en muziekliefhebbers, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in mentale gezondheid.

Dankzij Kosmos Uitgevers kan je een exemplaar winnen van dit boek.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter