Win een boek Camille Avonturen in Japan!


Camille

Foto: Borgerhoff & Lamberigts

Aan het begin van het nieuwe schooljaar neemt Camilles leven een plotsewending. Alles zal er voortaan heel anders uitzien: de queen bee van het SAS trekt namelijk met haar ouders naar Tokio, in Japan. Daar moet ze een nieuw leven opbouwen, in een land met eeuwenoude tradities en indrukwekkende maar soms knotsgekke hedendaagse uitvindingen. Wennen aan het leven daar en nieuwe vrienden maken, gaat niet zonder slag of stoot, maar na een tijdje voelt Camille zich thuis op haar internationale school. Dat heeft ze vooral te danken aan een geweldige nieuwe BFF. Maar haar vaders werk steekt al snel een stokje voor Camilles nieuwgevonden geluk. Het Japanse avontuur blijkt van kortere duur dan eerst gedacht. Lees alles over de tijd die Camille beleeft in Tokio, ver weg van haar vrienden die ondertussen in het vijfde jaar op het SAS zitten.

Dankzij Borgerhoff & Lamberigts kan je een exemplaar winnen van Camille Avonturen in Japan.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Vul het formulier zorgvuldig en volledig in en verstuur het!

OPGELET: wacht voldoende lang tot deze pagina zich opnieuw geladen heeft en er een tekst onder de banner bovenaan verschijnt. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje dat we je deelname goed hebben geregistreerd. Geen bevestigingsmail ontvangen of blijft de pagina hangen bij het herladen? Probeer dan opnieuw.

De winnaars ontvangen na woensdag 22/03/2023 hun prijs.
Dus: check zeker dat al je gegevens kloppen!

Deelnamevoorwaarden:
1 deelname mogelijk per e-mailadres, maximum 1 prijs per gezin & alle velden dienen verplicht ingevuld te worden
Wedstrijd loopt tot woensdag 22/03/2023 | inzendingen met onvolledige of onjuiste info worden niet weerhouden


Prijs die je wil winnen:
een boek Camille Avonturen in Japan

Hoeveel pagina’s telt dit boek?

Voornaam en naam 

E-mailadres 

GSM-nummer 

Adres We hechten veel waarde aan jouw privacy. Vandaar dat we enkel je noodzakelijke data vragen die vereist zijn voor deze wedstrijd. Door dit formulier volledig in te vullen maak je het ons mogelijk om indien je een prijs zou winnen je deze te bezorgen per post of koerierdienst. Je e-mailadres is vereist opdat we je zouden kunnen informeren dat we je deelname goed ontvangen hebben alsook om je verder op de hoogte te houden mocht je een wedstrijdwinnaar zijn. Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat wij je voor- en achternaam, je adresgegevens, e-mailadres en GSM-nummer in de systemen steken van post- en/of koerierdiensten waar wij beroep op doen om je prijs te bezorgen indien je een wedstrijdwinnaar zou zijn. Op die manier kunnen zij je verder informeren waar je pakje zich bevindt. Zo kan jij je leveringsvoorkeuren zelf wijzigen. Je data worden door ons uitsluitend bewaard voor de duur van de wedstrijd. Al jouw informatie wordt bewaakt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679. Indien je wil deelnemen aan deze wedstrijd dien je je akkoord te verklaren hiermee.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter