Win een exclusief t shirt of dvd van Godzilla vs Kong!


Godzilla

Foto: Warner Home Video

Beleef de titanenstrijd tussen Godzilla en King Kong vanuit het comfort van je eigen huis! Godzilla en King Kong, de twee machtigste natuurkrachten, komen met elkaar in aanraking in een spectaculaire nieuwe strijd. Nu hun oorsprong eindelijk onthuld wordt, nemen Godzilla en Kong het tegen elkaar op in een epische en spectaculaire strijd. Ze beseffen alleen nog niet dat er een serieuzere dreiging boven de twee titanen en de mensheid hangt.

Dankzij Warner Home Video kan je een exclusief t shirt van deze film of de dvd winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Vul het formulier zorgvuldig en volledig in en verstuur het!

OPGELET: wacht voldoende lang tot deze pagina zich opnieuw geladen heeft en er een tekst onder de banner bovenaan verschijnt. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje dat we je deelname goed hebben geregistreerd. Geen bevestigingsmail ontvangen of blijft de pagina hangen bij het herladen? Probeer dan opnieuw.

De winnaars ontvangen na woensdag 22/09/2021 hun prijs.
Dus: check zeker dat al je gegevens kloppen!

Deelnamevoorwaarden:
1 deelname mogelijk per e-mailadres, maximum 1 prijs per gezin & alle velden dienen verplicht ingevuld te worden
Wedstrijd loopt tot woensdag 22/09/2021 | inzendingen met onvolledige of onjuiste info worden niet weerhouden


Prijs die je wil winnen:
Een exclusief t shirt van Godzilla vs Kong (small)
Een exclusief t shirt van Godzilla vs Kong (medium)
Een dvd Godzilla vs Kong


King Kong is een enorme gorilla maar wat voor beest is Godzilla?

Voornaam en naam 

E-mailadres 

GSM-nummer 

Adres We hechten veel waarde aan jouw privacy. Vandaar dat we enkel je noodzakelijke data vragen die vereist zijn voor deze wedstrijd. Door dit formulier volledig in te vullen maak je het ons mogelijk om indien je een prijs zou winnen je deze te bezorgen per post of koerierdienst. Je e-mailadres is vereist opdat we je zouden kunnen informeren dat we je deelname goed ontvangen hebben alsook om je verder op de hoogte te houden mocht je een wedstrijdwinnaar zijn. Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat wij je voor- en achternaam, je adresgegevens, e-mailadres en GSM-nummer in de systemen steken van post- en/of koerierdiensten waar wij beroep op doen om je prijs te bezorgen indien je een wedstrijdwinnaar zou zijn. Op die manier kunnen zij je verder informeren waar je pakje zich bevindt. Zo kan jij je leveringsvoorkeuren zelf wijzigen. Je data worden door ons uitsluitend bewaard voor de duur van de wedstrijd. Al jouw informatie wordt bewaakt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679. Indien je wil deelnemen aan deze wedstrijd dien je je akkoord te verklaren hiermee.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter