Win een boek MOØDe!


MOØDe

Foto: Hannibal Books

Iconische portretfotografie en modecultuur van fotograaf en filmmaker Anton Corbijn

“Ik fotografeer meestal persoonlijkheden, maar mode maakt steeds vaker deel uit van deze foto’s. We beslissen ’s ochtends allemaal wat we die dag zullen aantrekken, zelfs al gaat het slechts om een hoed of een zwart T-shirt. Mode wordt niet altijd in hoofdletters geschreven.”

— Anton Corbijn


In MOØDe presenteert de internationaal toonaangevende fotograaf en filmmaker Anton Corbijn beelden uit zijn rijke oeuvre waarin hij de cross-over tussen de fotografie en de modewereld opzoekt. Daarmee omarmt hij de term ‘mode’ in de ruimste zin.

De portretten die Corbijn maakte van onder anderen Alexander McQueen, Tom Waits, Kate Moss, Björk en Clint Eastwood hebben een iconische status verworven. Als visual director achter Depeche Mode en door zijn decennialange samenwerking met onder meer U2 heeft hij een stempel gedrukt op hoe wij naar een belangrijk stuk hedendaagse cultuur kijken. In MOØDe toont Anton Corbijn dat mode overal is.

In dit boek staan meer dan honderdvijftig beelden en samenwerkingen uit Corbijns oeuvre, waarvan vele voor het eerst worden gepubliceerd.

Met een tekstbijdrage van Karen Van Godtsenhoven, associate curator van The Costume Institute van het Metropolitan Museum of Art.

Dankzij Hannibal Books kan je een exemplaar winnen van dit schitterend boek.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter