Win een time to momo Florence reisgids!


Florence

Foto: Mythras Books

Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Onze auteurs vertellen je waar je nieuwe restaurantjes vindt en waar je moet zijn voor de beste koffie of dat lokaal gebrouwen bier. Bij Time to Momo slaan we de dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de tofste winkels, vintage markten, creatieve hotspots en fijne parken waar de locals zelf graag komen. Onderweg kom je langs nog veel meer interessante adressen, dus kijk goed om je heen.

De stad van de Duomo, het Uffizi en de beroemde David, chique winkelstraten, traditionele trattoria’s en moderne osteria’s. Wat wij zo fijn vinden aan Florence, is dat de stad zo compact is. ’s Ochtends bekijk je de bezienswaardigheden in de historische binnenstad en ’s middags shop je bij hippe boetieks aan de overkant van de Arno.

Ontspannen doe je op een van de mooie pleinen of in de Giardino di Boboli. En lekker eten, dat kan echt overal in Florence. Wij laten je zien waar.

Dankzij Mythras Books kan je een exemplaar winnen van deze reisgids.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn ondertussen gekend en ontvangen hun prijs binnenkort.

Nog geen fan van ons op Facebook?
Doe dat dan snel door op de Vind ik leuk-knop hier onder te drukken!
Zo kom je straks als eerste te weten welke andere wedstrijden we op je los laten.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter