Win een boek Wanneer zit ik vol?!


Wanneer

Foto: Borgerhoff & Lamberigts

*Hi Awel, mijn schaamlippen zijn veel groter dan die van mijn vriendin. Is dat normaal?
*Hallo, ik vind het moeilijk om vrienden te maken, wat zouden jullie doen in mijn plaats?
*Hey Awellers! Is het oké dat ik masturbeer met een elektrische tandenborstel?
*Sorry als dit bericht te heftig is, maar ik zie het niet meer zitten, ik wil gewoon dat alles stopt…
Jongeren zitten met vragen. Jammer genoeg durven ze die niet altijd te stellen. In de online community van Awel kan dat anoniem, onder een schuilnaam. Of het nu gaat over school, liefde, vriendschap, je lijf, je hoofd, seksualiteit of de wereld in het algemeen.
Awel wil taboes doorbreken en jongeren in hun kracht zetten. Niet alleen via krachtige en kwetsbare vragen van jongeren, maar ook via hun antwoorden, die verwoord zijn zoals alleen jongeren dat kunnen: zonder te oordelen. In dit boek kun je door de mooiste, grappigste, pakkendste berichtjes snuisteren en ontdekken: no worries, je bent normaal. Of neen. Schrap dat. Niemand is normaal. En wat een opluchting is dat!

Dankzij Borgerhoff & Lamberigts kan je een exemplaar winnen van Wanneer zit ik vol.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Vul het formulier zorgvuldig en volledig in en verstuur het!

OPGELET: wacht voldoende lang tot deze pagina zich opnieuw geladen heeft en er een tekst onder de banner bovenaan verschijnt. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje dat we je deelname goed hebben geregistreerd. Geen bevestigingsmail ontvangen of blijft de pagina hangen bij het herladen? Probeer dan opnieuw.

De winnaars ontvangen na woensdag 22/03/2023 hun prijs.
Dus: check zeker dat al je gegevens kloppen!

Deelnamevoorwaarden:
1 deelname mogelijk per e-mailadres, maximum 1 prijs per gezin & alle velden dienen verplicht ingevuld te worden
Wedstrijd loopt tot woensdag 22/03/2023 | inzendingen met onvolledige of onjuiste info worden niet weerhouden


Prijs die je wil winnen:
een boek Wanneer zit ik vol?

Hoeveel pagina’s telt dit boek?

Voornaam en naam 

E-mailadres 

GSM-nummer 

Adres We hechten veel waarde aan jouw privacy. Vandaar dat we enkel je noodzakelijke data vragen die vereist zijn voor deze wedstrijd. Door dit formulier volledig in te vullen maak je het ons mogelijk om indien je een prijs zou winnen je deze te bezorgen per post of koerierdienst. Je e-mailadres is vereist opdat we je zouden kunnen informeren dat we je deelname goed ontvangen hebben alsook om je verder op de hoogte te houden mocht je een wedstrijdwinnaar zijn. Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat wij je voor- en achternaam, je adresgegevens, e-mailadres en GSM-nummer in de systemen steken van post- en/of koerierdiensten waar wij beroep op doen om je prijs te bezorgen indien je een wedstrijdwinnaar zou zijn. Op die manier kunnen zij je verder informeren waar je pakje zich bevindt. Zo kan jij je leveringsvoorkeuren zelf wijzigen. Je data worden door ons uitsluitend bewaard voor de duur van de wedstrijd. Al jouw informatie wordt bewaakt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679. Indien je wil deelnemen aan deze wedstrijd dien je je akkoord te verklaren hiermee.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter